banner vesti

Proizvodi

products

Pripadaju vodećim svetskim proizvođačima koje MERIS godinama uspešno zastupa. Implementacijom ovih proizvoda MERIS rešava potrebe svojih klijenata kada su u pitanju merenja, nadzor, kontrola i automatizacija, tretmani i transport voda.

Energetska efikasnost

energyefficiency

Potrebe za energetskom efikasnošću svakim danom se uvećavaju. Potreba za vodom i energijom, trendovi današnjice koji utiču najviše na automatizaciju industrijsih procesa. Zato MERIS, kada su u pitanju resursi, nudi klijentima rešenja koja čuvaju ove najdragocenije resurse.

Servis

service

Omogućava duži radni vek vaših uređaja. Ispitivanje, nadzor, montaža, kalibracija, puštanja u rad, popravke, sve na jednom mestu. Servisiranje se obavlja u servisima koji su opremljeni svim potrebnim servisnim alatima, opremom i softverima za dijagnostiku i setovanje. MERIS je tu da pomogne.

 

Pogledajte video

Uspešnu studiju slučaja o Flygt Experior,
optimalnom rešenju za prepumpavanje

 

Najpouzdaniji sistem za prepumpavanje otpadnih voda, Flygt Experior, je novi koncept kompletnog rešenja za prepumpavanje koji uključuje jedinstvena Flygt rešenja koja omogućavaju uštedu do 50% troškova eksploatacije.

 

Uključuje: SmartRun kontrolore koji su laki za korišćenje i do 4% efikasniji motor od standardnog.

Timber by EMSIEN-3 LTD