banner vesti

Proizvodi

products

Pripadaju vodećim svetskim proizvođačima koje MERIS godinama uspešno zastupa. Implementacijom ovih proizvoda MERIS rešava potrebe svojih klijenata kada su u pitanju merenja, nadzor, kontrola i automatizacija, tretmani i transport voda.

Energetska efikasnost

energyefficiency

Potrebe za energetskom efikasnošću svakim danom se uvećavaju. Potreba za vodom i energijom, trendovi današnjice koji utiču najviše na automatizaciju industrijsih procesa. Zato MERIS, kada su u pitanju resursi, nudi klijentima rešenja koja čuvaju ove najdragocenije resurse.

Servis

service

Omogućava duži radni vek vaših uređaja. Ispitivanje, nadzor, montaža, kalibracija, puštanja u rad, popravke, sve na jednom mestu. Servisiranje se obavlja u servisima koji su opremljeni svim potrebnim servisnim alatima, opremom i softverima za dijagnostiku i setovanje. MERIS je tu da pomogne.

Xylem predstavioKompanija Xylem predstavlja revolucionarni novitet u oblasti tehnologije otpadnih voda – inteligentnu pumpu Concertor, koja se prilagođava uslovima rada i poboljšava svoj učinak u realnom vremenu.
Kombinujući integrisani kontrolni sistem sa IE4 efikasnošću motora i koristeći prednosti patentiranog izuma - N-adaptivnog radnog kola, ova pumpa omogućava olakšan rad, start programa, bolje kontrolisan proces i značajnu uštedu.
Zahvaljujući fleksibilnim performansama ove pumpe, moguće ih je menjati na licu mesta i prilagođavati uslovima rada.
U odnosu na standardne ormane za upravljanje, Concertorom se eliminišu pojedini delovi opreme koji su sastavni deo svakog upravljačkog sistema – zaštita motora, soft starter, određeni broj frekventnih regulatora, kao i oprema za kontrolu okoline. Na ovaj način, veličina ormana i investicioni troškovi se smanjuju i do 50%.
Concertor smanjuje utrošak energije i do 70% u odnosu na konvencionalne pumpe i kontrolne sisteme. Ovo je moguće zahvaljujući naprednom softveru i hardveru koji dozvoljavaju automatsku optimizaciju potrošnje energije.
Ne treba zanemariti ni i do 80% smanjenje zagušenja, koje je već samo po sebi smanjeno korišćenjem N-adaptivnog radnog kola.
Kompaktnost i veličina same pumpe, zajedno sa svim pobrojanim karakteristikama je čine najboljim rešenjem za Vašu aplikaciju.

 

Pogledajte video

Uspešnu studiju slučaja o Flygt Experior,
optimalnom rešenju za prepumpavanje

 

Najpouzdaniji sistem za prepumpavanje otpadnih voda, Flygt Experior, je novi koncept kompletnog rešenja za prepumpavanje koji uključuje jedinstvena Flygt rešenja koja omogućavaju uštedu do 50% troškova eksploatacije.

 

Uključuje: SmartRun kontrolore koji su laki za korišćenje i do 4% efikasniji motor od standardnog.

Timber by EMSIEN-3 LTD